#porocni fotograf, svadobný fotograf, fotógrafo de casamento, fotograf slubny, fotografo matrimonio, gifting ljósmyndari, Esküvoi fotós, Hochzeitsfotograf, photographe de mariage, bröllopsfotograf, bryllupsfotograf, europe wedding photographer, fotógrafo de bodas, Vjencanje fotograf, Svatební fotograf, huwelijksfotograaf, hääkuvaaja, grianghrafadóir bainise, svadba fotograf, fotograf nunta

Îmi place să fotografiez asa cum vad eu, nu sa reproduc. Nu este stilul meu de a face  oriunde imaginile fără a spune o poveste, eu nu sunt genul de tip din categoria “la comanda mea când mă uit la tine, trebuie doar să apăsați butonul”. Voi fi acolo să-mi fac treaba simplu. Eu cred că va fi o experiență plăcută. Vă rog să luati în considerare programul, dacă este prea ocupat sau foarte rigid, este posibil ca povestea nu va apărea așa cum trebuia să fie.

Chiar daca că fotografia mea a fost publicată în întreaga lume, știu că nu sunteți interesati în fotografia mea timpul trecut, ci în capacitatea mea de a crea în viitor, in ziua nuntii. Livrez între 450-800 fotografii de nunta, în funcție de dinamica și complexitatea evenimentului, editate fiecare în stilul meu și le ofer în format  jpg  cu drepturi depline de imprimare. Cu toate acestea nu se va limita numărul de imagini pe care le vei primi. Tu le vei primi în termen de 10 sau 30 de zile lucrătoare de la nunta ta. Cu puțin timp înainte de livrare, voi expune o selecție proprie on-line, pe blog.

Cele mai multe dintre nunti sunt rezervate prin intermediul e-mail cu 12 sau 6 luni înainte, și am vorbit doar în jurul datei nuntii tale. Chiar imi place să păstreze lucrurile la fel de simplu posibil.

 


Pentru Fotografi

Echipament – Folosesc 2 Nikon DF’s, Sigma 35 mm 1.4 Art Nikon 50mm 1.8 G, si Sigma 85mm 1.4 and Lexar Cards. Fac selectia cadrelor cu PhotoMechanic si fac postprocesarea in Lightroom si Alien Skin Exposure X pe un Macbook Retina Pro, doar cu preseturi modificate de mine cu baza Red Leaf Film Profiles; folosesc foarte rar flash, asa ca ceea ce vedeti este realizat aproape exclusiv in lumina naturala existenta. SuntFundy Storyteller si pentru albume folosesc Fundy Album Builder. Folosesc un strap dublu pentru aparatele mele, facut de Luxury Leather Camera Strap

Sunt disponibil pentru  1:1 Coaching/Mentoring Sessions, contacteaza-ma pentru asta.

 

Salut! Noul site e AICI - intra si tu ! multumesc

Hello! My New Site is HERE Thanks!!